Olika ljudbokstjänster

Något som har kommit att bli riktigt poppis, det är ju att lyssna på ljudbok. Idag finns det flera olika ljudbokstjänster att välja mellan. 

De två största just nu, det är Storytel och BookBeat. Men det finns även Audible, Nextory och Google Audiobooks. Dessa är betaltjänster. En del bibliotek har gratis ljudbokstjänster, men de har ofta inte lika stort utbud. 

1 Mar 2022

Välkommen till denna blogg om modern, svensk litteratur. Här djupdyker vi våra mest älskade, inhemska författares verk, men vi utvärderar också nykomlingar med potential. Den svenska litteraturen är i högsta grad levande och vi sitter på ett rikt arv av finlitteratur. Vi har pampiga namn som Strindberg, Moberg och Lagerlöf, för att bara nämna några få, som bäddat för ett stort författarintresse i vårt avlånga land.

Deckarna gör internationell succé

Idag är det deckarförfattarna som sitter på den litterära tronen här på hemmaplan. Henning Mankell, Camilla Läckberg och Stieg Larssons böcker har gjort internationell succé och aldrig har det publicerats så många böcker per år i Sverige som det gör just nu.

En blogg för dig som älskar ord

Gillar du att läsa, eller kanske rent av att skriva, så är detta en blogg jag föreslår att du stjärnmärker, för här kommer vi att avsätta tid och utrymme för svensk, modern litteratur - och inte särskilt mycket annat.